Sunday, 22 September 2013

Sendiri punya salah

Hmm, sendiri punya salah. Yess ! Sendiri punya salah sendiri tanggung risiko. Dah buat salah tu pandai-2 aa tanggung risiko. Nasib hg lah kalau status aku setiap hari menyakitkan hati ;) That's your problems, not mine. Hg memang akan sakit hati sikit kalau baca status aku kalau hg still lg simpan perasaan kat dia. Kalau hg dah tak simpan perasaan kat dia, it's good for you n me. You'll never feel hurt anymore ;) Please stop it if you dont want to get hurt :) I saw your status this morning girl. Ikut hati aku geram baca status tu. Tp aku sabarkan hati :) Dah ada pakwe tu buat cara ada laa. Yg hg dok ingat lagi kat ex hg tu kenapa dah tau ex hg pun dah bahagia ngn aku. Selama ni hg call ex hg senyap-2. Akhirnya haritu pecah tembelang. Ingat aku tak sakit hati ke beb ? If i do the same to your bf, how will you feel ? Sakit kan ? Nasib baik aku ada sokongan. Kawan-2 n kakak-2 aku sentiasa ada dengan aku. Bukan nak aibkan hg. Sendiri mau ingat laa, hg pun satu, cari masalah dengan aku. Memang silap besar lahh -_- Haishh~ sabau jelaa. Aku dah boleh anggap hg kawan aku, hg buat taik ngn aku kan ? Hm, aku boleh diam aku diam. Aku dah marah sangat jangan tanya kenapa aku terpacak depan hg :)


*for you girl ! Watch out ! Dont ever try to disturb other's relationship even he is your ex. Ex tetap ex. Past is past :) ThankYou for understanding this girl. Bagus kalau faham :)

No comments:

Post a Comment