Wednesday, 2 May 2012

i'm not alone

assalamualaikum ,

hmm , ari nie nak crita pasal tajuk kat atas tuu , yaa, kt atas tuu ha , 'I'M NOT ALONE' tuu ;DD
yess , mesti nak tau kann , apa maksud tajuk tu , hmm . meh nak gtau , nak tau takk nie ? nakk ? kalo nak meh baca mehh , kalo takmo takyah baca laa ;D

nowadays ramai yang dok kata 'I'M ALONE' ! ehhh ! wehhh ! U'RE NOT ALONE laa sayang ! because Allah is always with us ! tengoklaa , betapa kita lupa Allah sentiasa bersama kita kann ? sedangkan Allah tak pernah lupakan kita :( sedihkann ? cuba kita , kita ingat someone , tapi dy bukan ingat kita punn , sedih betol takk ? hmm , renungkan laa ye kawan-2 :)

#post nie untuk kita semua , jangan terasa , sebab entry nie pon ditujukan kepada diri sendiri :)

okay laa , smpai sini je kot ? dah nk mghrib , tata , salam :)